Opinie

Komentarze  

#18 Hanna zakrzewska 2018-06-15 11:39
Długo zbierałam się do napisania tej opinii. Chciałabym bardzo podziękować nie tylko za profesjonalizm ale za coś więcej czego nie da się kupić za olbrzymie serce którym pani Sylwia mnie obdarzyła, za podporę jaką była w tych trudnych dla mnie dniach, za to wszystko jeszcze raz dziękuje ja i cała moja rodzina.
Cytować
#17 Grażyna 2018-01-12 15:39
Dziękujemy za zorganizowanie pięknego, godnego i pełnego szacunku pogrzebu naszego taty i męża. Dziękujemy za Państwa profesjonalizm, a jednocześnie delikatność, takt i elegancję w załatwianiu wszelkich spraw.
Cytować
#16 Andrzej 2017-12-28 19:34
Serdecznie dziękuję za okazaną pomoc i wsparcie w organizacji pogrzebu. Takt. Empatia. Cierpliwość. Perfekcja wykonania. I na koniec bez niemiłej niespodzianki finansowej - koszt pogrzebu był zgodny z ustaleniami. Po prostu profesjonalizm.

Zanim zdecydowaliśmy się na ofertę Elizjum sprawdziliśmy co ma do zaoferowania konkurencja. Przede wszystkim sprawdziliśmy opinie osób w przeszłości korzystających z usług zakładów pogrzebowych. I tu niespodzianka - w większości przypadków albo brak opinii, albo kilka bardzo enigmatycznych opinii, albo ... negatywne opinie. Z góry założyłem, że opinie piszą tylko osoby zdeterminowane i niekoniecznie odzwierciedlają one rzeczywistość ale ... właśnie na tym tle Elizjum zdecydowanie się wyróżniało. I, moim zdaniem, nadal będzie się wyróżniać. Elizjum - firma godna polecenia.
Cytować
#15 Artur 2017-11-14 10:01
W imieniu swoim i mamy bardzo dziękujemy za organizację pogrzebu mojego taty.

Otrzymaliśmy pomoc przez cały czas tych ciężkich dni po śmierci taty - od momentu zabrania ciała taty z domu, do zakończenia pochówku na cmentarzu.

Przy planowaniu pogrzebu otrzymaliśmy fachową i miłą pomoc, pani Sylwia sugerowała różne rozwiązania (np. wystawienie ciała, kwiaty, oprawa muzyczna), ale rozbiła to w sposób taktowny, zostawiając możliwość wyboru, wyjaśniała ewentualne wątpliwości.

Było to dla nas ważne, że w tych ciężkich dniach nie musieliśmy biegać i załatwiać mnóstwo spraw w różnych miejscach.

Oferta była również atrakcyjna cenowo. Dodatkowo mogliśmy się zapoznać z składowymi kosztów i wybrać elementy dostosowane do naszych możliwości finansowych.

Jeszcze raz dziękujemy za fachową pomoc i taktowne, dostosowane do powagi sytuacji, podejście.
Cytować
#14 Beata 2017-11-07 09:52
Bardzo serdecznie dziękuję Pani Sylwii i Panu Arturowi za pomoc udzieloną mnie i rodzeństwu w najtrudniejszym dla nas czasie po śmierci Mamy. Wzięli na siebie trud załatwienia wszystkich, podkreślam WSZYSTKICH, spraw związanych z ceremonią pogrzebu, począwszy od odebrania ciała Mamy z domu – odbyło się to w godny i bardzo delikatny sposób, aż po ten ostatni najtrudniejszy dzień pogrzebu. Dzięki Nim, udzielonym stosownym radom, ceremonia była niezwykła, piękna, dopracowana do ostatniego szczegółu. Są ludźmi najwyższego zaufania, bardzo rzetelni, uczciwi i taktowni. Pragnę również podkreślić, że koszt usługi, wykonanej na najwyższym poziomie, nie był wygórowany. W trakcie przygotowań do pogrzebu, informowano nas o wszelkich opłatach, po zakończonej uroczystości, otrzymaliśmy pełny wykaz poniesionych kosztów.
Serdecznie dziękujemy za Państwa profesjonalną pomoc, wrażliwość i takt. Prowadzony przez Państwa Dom Pogrzebowy i jakość oferowanych usług są godne polecenia.
Cytować
#13 Marta 2017-10-31 15:15
Serdecznie dziękujemy za pomoc i wsparcie przy zorganizowaniu pogrzebu. Pani Sylwia niebywale profesjonalna, wręcz perfekcyjna w swojej pracy a nade wszystko ciepła, spokojna i życzliwa. Pan Artur dba o każdy szczegół podczas pogrzebu. Wszystko przebiegło tak, jak powinno być. Uroczyście, z dbałością o każdy szczegół. Formalności załatwione "od A do Z".
Biuro prowadzone z dużym doświadczeniem a najważniejsze z olbrzymią kulturą.
Polecam wszystkim.
Rodzina Wrotków.
Cytować
#12 Maciej Pajda 2017-10-29 15:12
Zapewne każdy kto przegląda opinie w internecie zastanawia się, na ile są one prawdziwe a na ile sami zainteresowani kreują je w jakiś sposób. Jestem bardzo ostrożny przy ich czytaniu. Muszę jednak przyznać, że to co przeczytałem o zakładzie Elizjum w pełni pokrywa się z rzeczywistością. Kultura, takt, profesjonalizm, godność i chęć pomocy... to tylko niektóre z cech Pani Sylwii i Pana Artura. Przeżywamy mocno śmierć swoich bliskich i to jest rzecz oczywista. W takich chwilach życzę każdemu, żeby spotkał na swojej drodze tak empatycznych, ciepłych i życzliwych ludzi, którzy pomogą, podpowiedzą i pokierują w tym trudnym czasie. Dziękuję z całego serca za godne pożegnanie mojego Taty.
Cytować
#11 Artur 2017-09-09 18:53
Bardzo dziękujemy za organizację pogrzebu naszej ukochanej mamy i babci. Panstwa pomoc, zaangażowanie oraz pełen profesjonalizm były dla nas nieocenione w tych jakże trudnych chwilach. Od pierwszej wizyty w biurze zakładu aż do zakończenia ceremonii byliście Państwo z nami, służąc pomocą i radą. Oprawa uroczystości pogrzebowej była na najwyższym poziomie, co potwierdzają opinie uczestników pogrzebu.
Raz jeszcze dziękujemy za pomoc w organizacji ostatniej drogi naszej mamy i babci.
Cytować
#10 Arkadiusz 2017-08-30 22:20
Zakład Elizjum polecili nam znajomi, którzy dwukrotnie już korzystali z usług tej firmy pogrzebowej. Będziemy polecać dalej...
Jesteśmy bardzo wdzięczni za empatię, wyczucie, cierpliwość, szybkość w działaniu wtedy kiedy trzeba, a kiedy nie trzeba za ciepłą rozmowę pozwalającą chociaż na chwilę uciec od tych przytłaczających myśli.
Właściciele są bardzo życzliwi i dają poczucie naprawdę ciepłej i rodzinnej atmosfery, pomimo sytuacji w jakiej się znaleźliśmy.
Jest to zakład do którego jeśli raz się trafi- staje się zakładem rodzinnym, którego już sie nie zmienia, bo po co, skoro wszystko jest idealnie.
Dziękujemy za piękny pogrzeb naszej mamy i babci.
Cytować
#9 Kasia i Tomek 2017-07-23 16:56
Elizjum wybraliśmy po przeczytaniu opinii zamieszczonych na stronie i dlatego, że jest firmą rodzinną. Ustalenie szczegółów pogrzebu, dzięki doświadczeniu Pani Sylwi, pomogło w sprawnej organizacji. Nie czuliśmy presji pieniądza, nie było namawiania na droższe opcje. Po prostu rzetelna informacja. Szczególne podziękowania kierujemy także do Pana Artura, który już na miejscu, podczas pogrzebu był zawsze tam gdzie trzeba, widział więcej niż my i reagował natychmiast z niezwykłą empatią. Poczucie taktu, doświadczenie i profesjonalizm to najważniejsze cechy Właścicieli.
Serdecznie dziękujemy i szczerze polecamy.
Kasia i Tomek W.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

zakład pogrzebowy bródno
zakłady pogrzebowe warszawa
Adresul. Radzymińska 163
03-576 Warszawa